Campden BRI- ն իրականացնում է հետազոտական ​​նախագիծ `գնահատելու, թե ինչպես 3D տպագրությունը կարող է օգուտ բերել սննդի արդյունաբերությանը

Սննդի 3D տպագրությունն արագորեն զարգացող տեխնոլոգիա է, և այժմ կան նոր 3D տպիչներ, որոնք կարող են օգտագործել տարբեր տեսակի սննդի նյութեր:  Շոկոլադը, խյուսը և խմորեղենը կարող են ձևավորվել ցանկացած ձևի և կառուցվածքների մեջ ՝ օգտագործելով 3D տպագրության տեխնոլոգիա: Թիմը զննում է բոլոր հնարավորությունները ՝ տեսնելու, թե ինչն է կարող վերածվել մասսայական արտադրության:

Կատեգորիաներ

Հետևեք մեր Ֆեյսբուքյան էջին

Հետաքրքիր է իմանալ

  • Web AugmentAr

    Ձեր առկայությունը ինտեռնետում մեր օգնությամբ

  • Shop AugmentAr

    Այցելեք ՕգմենթԱր ընկերության կայք-խանութը և այնտեղ դուք կարողեք գնումներ կատարել online տարբերակով

Back to Top