Campden BRI- ն իրականացնում է հետազոտական նախագիծ `գնահատելու, թե ինչպես 3D տպագրությունը կարող է օգուտ բերել սննդի արդյունաբերությանը

Սննդի 3D տպագրությունն արագորեն զարգացող տեխնոլոգիա է, և այժմ կան նոր 3D տպիչներ, որոնք կարող են օգտագործել տարբեր տեսակի սննդի նյութեր: Շոկոլադը, խյուսը և խմորեղենը կարող են ձևավորվել ցանկացած ձևի և կառուցվածքների մեջ ՝ օգտագործելով 3D տպագրության տեխնոլոգիա: Թիմը զննում է բոլոր հնարավորությունները ՝ տեսնելու, թե ինչն է կարող վերածվել մասսայական արտադրության: